Korona-ohjeistus

ÄLÄ TULE RAVINTOLAAN, JOS SINULLA ON
KORONAOIREITA
Koronaviruksen tyypillisiä oireita voivat olla
kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys,
nuha ja vatsaoireet.


RAVINTOLAN AUKIOLOAIKA
Ravintoloiden aukioloaikaa on koronavirustilanteen
leviämisvaiheen takia rajoitettu.
Ravintolamme on auki:
Ma - pe 14.00- 19.00, la - su 12.00 - 19.00.
Keittiö ja take away:
Ma - pe 14.00-19.00, la - su 12.00 - 19.00.
Alkoholijuomien anniskeluaikaa on rajoitettu
(09–17). Ravintolamme anniskeluaika:
Ma - pe 14.00-17.00, la - su 12.00 - 17.00.


VÄLTETÄÄN TUNGOSTA
Huomioi toiset ja pidä riittävä etäisyys muihin kuin
omaan seurueesi kuuluviin. Älä mene istumaan
toisten pöytään ilman lupaa.
Noudatamme seuraavia sääntöjä:
• Asiakkailla on oltava istumapaikka pöydän tai
muun tason ääressä
• Ravintolamme sisätiloissa asiakaspaikkamäärät
on rajoitettu 50 prosenttiin normaalista.
Asiakaspaikkamäärät sisätiloissa:
40

Asiakaspaikkamäärät terassilla/ulkotiloissa:
 48
Huolehdimme omavalvonnalla siitä, että sallittu
asiakasmäärä ei ylity, tiloissa on riittävän väljää
eikä synny tungosta.
MUISTETAAN HYGIENIA
Jos aivastat tai yskit, käytä kertakäyttönenäliinaa.
Jos sitä ei ole saatavilla, peitä suu kyynärtaipeella.
Ravintolaan tullessasi pese tai desinfioi kädet.
Käsidesipiste on eteisessä, baaritiskillä eri kohdissa sekä wc- tiloissa.
Huolehdimme tehostetusti tilojen ja kosketuspintojen
hygieniasta.
TARJOILUSSA TOIMIMME NÄIN
Ruoan ja juoman tarjoilussa noudatamme seuraavia
tapoja:
Ravintolassamme on pöytiintarjoilu.


Hakiessasi juomia myyntitiskiltä odota rauhassa
vuoroasi ja huomioi muut asiakkaat.
NOUDATA HENKILÖKUNNAN OHJEITA
Kiinnitämme ravintolassamme erityistä huomioita
ohjeiden noudattamiseen. Jos ohjeita ei noudateta,
henkilökunnalla on oikeus poistaa asiakas
ravintolasta.
MAKSUTAVAT
Jos mahdollista, käytä lähimaksua, mobiilimaksua
tai muita kontaktittomia maksutapoja. Vältä
käteisen käyttöä.
RAVINTOLAN OMAVALVONTASUUNNITELMA
Pyynnöstä saat nähtäväksesi ravintolaan tartuntatautilain
58a §:n nojalla laaditun omavalvontasuunnitelman.
OMAT TÄYDENNYKSET
Muuta huomioon otettavaa:
Henkilökuntamme ohjaa teidät pöytään.

Suosittelemme maskin käyttöä silloin kun poistut omasta pöydästäsi.


Ota toiset huomioon
Tervetuloa ravintolaamme!

Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.